Kunstnerisk Leder/Dirigent:
Andreas Vetö

Saxer:
Peter Fuglsang
– Er meget aktiv som både musiker og komponist, spiller desuden i DR Big Bandet, Caroline Henderson Band blandt mange andre.
Aske Drasbæk – Nyligt uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium, meget aktiv i diverse
bigbands, og arbejder en del med sin egen musik og egne bands.
Marius Neset – Uddannet på solistlinien fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2010 i en alder af blot 25 år. Marius er en del af Jazzkamikaze, PAM og har i år udgivet en meget rost debutplade i eget navn.
Lars Greve – Studerer på solistlinien ved Rytmisk Musikkonservatorium og er blandt andet en del af Girls in airports, og har desuden spillet med Swinging Europe.
Pelle Fridell – Er en af Københavns mest efterspurgte reedspillere, og er en allesteds nærværende sideman. Derudover har han udgivet flere plader i eget navn.

Tromboner:
Steen Hansen – er en utrolig garvet musiker. Han har været fast medlem af DR Big Bandet siden 1986 både som basunist, arrangør og dirigent og spiller desuden i Tivolis Big Band.

Kevin Christensen – Er en flittig brugt basunist og kan ofte opleves med DR Big Bandet, Tivolis Big Band, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band samt Borderline Ensemble.
Peter Jensen – Er basunist og fast tilknyttet DR Big Bandet som både basunist og komponist/arrangør. Derudover bliver han ofte brugt som kapelmester i Tivolis Big Band.
Kim Aagaard – Er en alsidig musiker, der blandt andet spiller med Tivolis Big Band, Ib Glindemann Big Band, på Det Ny Teater, samt assisterer i DR Big Bandet

Trompeter:
Christer Gustafsson – Er en meget alsidig musiker, der har spillet med en lang række forskellige orkestre. Bl.a. Malmø symfoniorkester, Göteborgs Opera, Tolvan Big Band og DR Big Bandet.

André Bak – Har studeret på Rytmisk Musikkonservatorium, har bl.a. spillet med navne som Trentemøller, Clara Sofie og Niels Jørgen Steens Monday Night bigband.
Tobias Wiklund – Studerer på Rytmisk Musikkonservatorium og er en meget efterspurgt trompetist der kan opleves med alt fra Vinnie Who til The Orchestra og Tivoli Big Band.
Mads La Cour - Prisvindende trompetist/flugelhornist. Fast mand i DR Big Bandet som 4. trompetist, og er desuden leder af sine egne grupper “im beruf” og “à la Cour”.

Rytmegruppe:
Magnus Hjort – Ung fremadstormende klavervirtuos, specielt kendt for sin egen trio, og har turneret over det meste af kloden i sit eget navn.
Thomas Hedegaard – Diplomuddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium og modtager af Sonningfondens stipendie i 2003. Han optræder i et væld af genrer fra Folkemusik over Jazz til Rock.
Rasmus Lund – Har spillet og spiller med Django Bates stoRMChaser, August Rosenbaum Trio, Karen Mukupa og mange mange andre.

Guitar/vibrafon - optional, og ikke besat fast.

Comments are closed.